DESPRE NOI

Angel Pet Transport a fost infiintata in 2014 cu scopul de a aduce un plus de confort si siguranta in timpul calatoriei de lunga durata a animalutului dvs .

Noi insine avand animalute acasa,stim de ce nevoi ar putea avea catelusul sau pisicuta pana la destinatie pe de o parte, dar in acelasi timp si stapanul .

De aceea ,venim in intampinarea nevoilor dvs ,garantand o calatorie in care in care vor prima :

siguranta ,curatenia , comunicarea, punctualitatea , confortul patrupezilor dvs.

In acesti ani adunam experienta alaturi de profesionalism, punctualitate ,seriozitate .

 

Daca doriti un transport sigur ,unde va GARANTAM -nu promitem - ca micutul dvs patruped va calatori singur in cusca si fara riscuri , in cele mai bune conditii, cu caldura sau aer conditional special amenajat pentru ei ,apa la discretie pana la destinatie,hraniti de doua ori pe zi si scosi afara pentru nevoi ca si cand ar fi cu dvs intr-o calatorie ( la 10-12 ore MINIM).

 

Cursa dureaza intre 24 si 48h in functie de locatia de ridicare precum si de predare.NU facem ocol pe nicaieri pana la ultimul punct de livrare in Nordul Angliei.

 

Echipa noastra Angel Pet Transport este formata din 2 soferi licentiati si cu experienta in ingrijirea animalelor pentru calatorii de lunga durata ,dintre care unul cu diploma veterinara .

Autovehiculul special modificat pentru confortul pasagerilor patrupezi este autorizat de ANSVSA ( Directia Sanitar Veterinara din Bucuresti) inca din 2014 , si este inregistrata in Sistemul International Traces .

Avem sistem de climatizare special amenajat pentru toate perioadele anului ( aer conditionat tip CLIMA vara si CALDURA tot tip clima cand este frig ,cu temperaturi reglabile -fiind inregistrat non stop temperatura lor din spate ) ,astfel incat animalutul dvs sa nu simta diferenta de temperatura din casuta lui din Romania si pana la destinatie.

De asemenea avem conexiune de internet pe tot timpul calatoriei ,astfel incat stapanii pot vedea poze cand oprim,si vor vedea unde suntem in timp real !

Inainte de plecare facem un chat comun unde va tinem la curent ce se intampla cu animalutul dvs pana la destinatie,inclusiv poze pana cand ajunge la destinatie !
Din Bucuresti in Anglia facem intre 36-48 ore pana in UK, in functie de destinatia aleasa de dvs sau conditiile de trafic de pe drum. Ca exemplu din Timisoara sau Arad pana in UK facem 24 ore !

Putem prelua animalutele dvs din Bucuresti ,Ploiesti,Comarnic,Brasov,Fagaras,Sibiu,Sebes,Simeria,Deva,,Timisoara,Arad,Nadlac

Traseul nostru in UK este Kent,Londra ( 2 opriri ),Luton, Milton Keynes, Northampton ,Birmingham ,Stoke of Trent,Warrington,Manchester,HUddersfield,Leeds,Wakefield,Barnsley,Doncaster,Sheffield,Nottingham,Derby,Leicester
De asemenea putem prelua animalutele dvs inapoi in Romania din UK si tarile enumerate mai sus .Traseul de intoarcere este identic cu cel de plecare.


Rezervarile se fac din timp pentru a va putea garanta un loc ! Va recomandam pentru rezervare cel mai sigur pe email /telefon /facebook sau whatsapp .Rezervarile direct de pe site se proceseaza mai greu.

Odata imbarcate la noi ,animalutele dvs vor fi tratate cu afectiune, schimbat asternuturile ori de cate ori este nevoie , hraniti de doua ori pe zi si adapati ori de cate ori este nevoie pana la destinatie . Cateii sunt scosi afara si plimbati tot de doua ori pe zi .Astfel stresul si usoara panica care se poate declansa in necunoasterea lor odata ajunsi in cusca sa dispara pe parcursul calatoriei ,pastrand cat mai mult din rutina zilnica de pana atunci .

Le oferim noi mancare super premium de la Royal Canin, precum si apa plata pe tot drumul.

Firma noastră se adresează clienților cu cățeluși si pisicuțe care vor un serviciu PREMIUM in care animalutele dvs sunt adapate cu apa plata, scosi afară de 2 ori pe zi și bineînțeles un serviciu in care ora stabilita ramane in picioare, fiind cei mai rapizi de pe piață. Intre 24 si 48h pana la destinatie in functie de unde este preluat si unde este lasat in UK.
Clienții noștri sunt patrupezi veniți de pe canapeaua stăpânului si de aceea știm și înțelegem îngrijorările fiecăruia inainte sa il lase la noi.

Experiența si dragostea pentru animale cu siguranță face diferența!
De 6 ani atâția blanosi au ajuns in siguranta la destinatie. Cu noi nu exista riscul de a rămâne blocat in vama pentru acte neconforme sau alte probleme. Mergeți la sigur!


Detalii pe facebook ,email sau la telefoanele de mai jos


+40731.563.093 ( valabil si pe whatsapp sau viber )

SAU +40733 820 961


Email angelpettransport23@gmail.com


Intotdeauna oferim si cerem seriozitate maxima .Pasagerii nostri sunt cei mai importanti

Sute de clienti multumiti au apelat la serviciile noastre !

Cu noi patrupedul dvs merge la sigur !

 

La baza celor de mai sus stau si marturiile unora din sutele de stapani care au apelat la noi de-a lungul celor 3 ani de experienta .

https://www.facebook.com/pg/angelpettransport/reviews